Як зробити млинці з сиром і гарбузом рецепт простий. Не знаю як ви, а я млинцевий маніяк, дуже люблю млинці, всі різновиди. Цього разу вирішила спробувати цікаву начинку для млинців: гарбуз, сир згущене молоко.
Інгредієнти
На 8-9 млинців вам знадобиться:
Для млинців:
Молоко 3,5 % 500 мл
Яйця 2 шт.
Борошно 150 г
Цукор 10 р
Сіль 3 г
Рослинна олія 20 мл + для змащування
Для начинки:
Гарбуз 300 г (у свіжому вигляді)
Сир 9% 200 р
Згущене молоко “Олексіївське” за смаком
Млинці з сиром і гарбузом покроковий рецепт
1. Гарбуз очистити, нарізати на шматочки і запекти при температурі 200° протягом 30 хвилин. Повністю остудити. Молоко змішати з яйцями, всипати сіль, цукор, борошно, перемешать.
2. Влити рослинне масло, перемішати до однорідності, якщо є грудочки, протерти через сито і залишити тісто на півгодини. Сковороду для млинців розігріти, змастити рослинним маслом і випекти тонкі млинці, приблизно по 1 хвилині з кожної стороны.
3. Для начинки змішати сир, гарбуз і згущене молоко “Олексіївське”, розім’яти начинку виделкою. На середину кожного млинця викласти приблизно 1,5 ст. л. начинки і завернуть.
Відео рецепт 👇