Кабачкові оладки з яйцем, часником і рисовим борошном

Рецепт кабачкового оладок з зеленню простий рецепт. Найулюбленіша страва — оладки з кабачка. Ніжні, корисні і дуже смачні. Кабачкові оладки з яйцем, часником і рисовим борошном.

Інгредієнти

▫️500 гр. кабачків
▫️1 шт. куряче яйце
▫️4 ст. ложки рисового борошна
▫️1 щіпка солі
▫️1 пучок зелені
▫️1 зубчик часнику

Кабачкові оладки з яйцем, часником і рисовим борошном покроковий рецепт

1. Кабачки натріть на дрібній тертці. Посоліть і залиште на 10-12 хвилин. Вони повинні дати сік. Кабачки добре відіжміть руками від соку. Додайте подрібнений зубчик часнику, яйце, борошно і добре перемешайте.
2. Потім додайте дрібно нарізану зелень (цибуля і кріп), знову перемішайте. Викладайте тісто столовою ложкою на розігріту сковороду (можна злегка змастити топленим або рослинним маслом).
3. Обсмажуйте приблизно за 2-4 хвилини з двох сторін під кришкою. Подавайте зі сметаною або натуральним йогуртом.