Італійська фріттата з грибами в духовці

Сьогодні у мене на сніданок фріттата з грибами 😋 Апетитна, повітряна і дуже смачна🥰 Італійська фріттата з грибами в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця-6 Шт
Молоко-100 мл
Печериці-250 гр
Легкий сир-100 гр
Ріпчаста цибуля-1 Шт маленька (або 1/2 від великої)
Часник-3 зубчики
Зелень на ваш смак (у мене кінза, обожнюю її)
Рослинна олія-1 ст л
Прованські трави-1/2 год л
Сіль-1/2 год л (або за смаком)
Мелений перець

Італійська фріттата з грибами в духовці покроковий рецепт

1. Змішайте яйця і молоко, спеції та 2/3 натертого на дрібній тертці сиру. На розігріту сковороду додайте масло, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і, помішуючи, обсмажте до золотистого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник і обсмажте все ще 1 минуту.

2. Додайте нарізані пластинками печериці. Помішуючи, обсмажуйте печериці хвилин 10, поки сік практично не випарується. Додайте зелень і обсмажте все ще 1 минуту.

3. Влийте яєчну суміш і на середньому вогні обсмажуйте все ще 5-7 хвилин. Потім посипте сиром, що залишився і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин, до золотавої корочки.

Відео рецепт 👇