Яєчня шакшука на сніданок на сковороді

Як смачно зробити Яєчню шакшука на сніданок на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шакшука – це смачний і ситний сніданок, який належить до єврейської кухні.
Я зустрічала багато рецептів і варіантів.

Інгредієнти

На дві порції:
– 3 помідора
-1 цибулина
-1 солодкий перець
-4 яйця
-оливкова олія
-зелень (у мене петрушка)
-сіль, перець

Яєчня шакшука на сніданок на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажити на оливковій олії дрібно нарізану цибулину до золотистого кольору. додати до неї нарізані на невеликі шматочки помідори і болгарський перець, посолити і трохи згасити овочі, 5 хвилин, постійно помешивая.
2. Якщо любите погостріше, можна додати на кінчику ножа сушений чилі. Потім сделайся в соусі невеликі заглиблення, куди розбивайте по одному яйцю. Намагайтеся не зачепити жовток, щоб він не растекся.
3. Посоліть трохи яйця. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь». Готуйте яйця до потрібного стану. Я люблю, щоб жовток залишався рідким. Так смачніше в неї вмочувати м’якуш хліба 🤤

4. Поки готуються яйця, можна обсмажити хліб на грилі або інший сухій сковороді . Посипте готову страву нарізаною свіжою зеленню. Приємного апетиту 😋