Смажений свинячий бекон по-португальськи з яєчнею-болтуньей

Як смачно зробити Смажений свинячий бекон по-португальськи з яєчнею-болтуньей на сковороді Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Оливкова олія
Несолоне вершкове масло
1 червона цибулина, тонко нарізана
2 болгарських перцю, нарізаних скибочками
1 червоний болгарський перець, тонко нарізаний
2 печериці, нарізані товстими скибочками
3 яйця
1 фунт стейка Порко-Прету нарізаного під кутом (замість свинини Куробута)
Кошерна сіль
Мелений чорний перець

Смажений свинячий бекон по-португальськи з яєчнею-болтуньей покроковий рецепт

1. Поставте дві великі сковороди на гриль або плиту – одну на середньо-сильний, а іншу на середньо-слабкий вогонь. Додайте приблизно по столовій ложці оливкової олії в обидві сковороди. Додайте приблизно 3 столові ложки вершкового масла в сковороді на слабкому огне.
2. Додайте червоний цибулю, перець горошком і болгарський перець, а також гриби у розігріту сковороду, приправити сіллю і перцем і перемішайте, щоб покрити. Готуйте близько 5-7 хвилин; вся вода повинна випаруватися, а овочі придбати приємний колір. Як тільки масло розтане і почне злегка пінитися, обережно розбийте яйця на сковороду і приправте сіллю і перцем – яйця потрібно готувати на слабкому повільно огне.
3. Обережно перемішайте сковороду, щоб масло покрило її, і приготуйте яєчні білки. Як тільки яєчні білки почнуть готуватися, зніміть сковороду з вогню і дайте яйцям продовжувати готуватися з вогню. Приправте свинячий фарш і викладіть прямо на гарячий гриль (як варіант – розігрійте сковороду-гриль на сильному вогні приблизно за 15 хвилин до приготування).
4. Готуйте, поки вони не підрум’яняться з обох сторін, по хвилині або близько того з кожної сторони. Після приготування перекладіть свинину на обробну дошку і наріжте всі, крім трьох великих шматків, на невеликі шматочки. Зніміть овочі з вогню, додайте нарізану свинину і перемешайте.
5. Викладіть приблизно третина овочевої суміші на кожну тарілку і викладіть зверху яйце і цілий шматок свинини, приготованої на грилі. Подавайте відразу же.