Як смачно зробити сирники Запечені з рікоттою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
на 10 штук:
Сир 5% – 500 гр. ( у мене «Зелене село»);
Сир Рікотта – 100 гр. (у мене Pretto);
Рисове борошно – 1 ст. л. в тісто і пару столових ложок для обвалювання;
Яйце – 1 шт.;
Підсолоджувач за смаком
сирники Запечені з рікоттою в духовці покроковий рецепт
1. Пробити сир з рікоттою блендером, додати яйце, підсолоджувач і борошно. Вимісити однорідне тісто. Дошку присипати борошном і, відокремлюючи по столовій ложці тісто, формувати сирник (можна використовувати ніж для рівної форми).
2. На деко з силіконовим килимком викласти сирники і відправити в розігріту до 200C° духовку в режимі верх-низ на 15 мин.
3. Потім переключити режим на низ духовки, перевернути сирники і запікати ще 5 хв. Сирники виходять дуже ніжні всередині і з хрусткою скоринкою зовні 😋