Пшенники сирники з пшінки

Наші пшенники 👏🏻 а як виявилося, це рецепт моєї прабабусі ♥️ Пшенники сирники з пшінки рецепт простий. Останнім часом мама стала нам привозити пшоняну кашу, і ми стали готувати з них пшенники! Я навіть здивувалася, якими ніжними і м’якими вони можуть бути! Відмінний варіант до будь-якого прийому їжі 🥞

Інгредієнти

– 400-450 г готової пшоняної каші (співвідношення крупи й рідини 1:2,5, рідина це вода і молоко 50/50)
– 2 яйця
– 2-3 столових ложки борошна

Пшенники сирники з пшінки покроковий рецепт

1. Перемішуємо всі інгредієнти, столовою ложкою в ручку кладемо суміш, формуємо пшенники і випікаємо на а/п сковороді (я готую без масла, посилання на сковороду в збережених Покупки) на ~ середньому вогні під кришкою!

2. Я спочатку готую на 5 з 6, через час ставлю 4, тому що сковорода вже добре разогревается.

3. Остуджуємо пшенники і подаємо з фруктами/ягодами і сирком до сніданку/полуденка, або салатом і фрикадельками до обіду/вечері 🥗