Кабачковий омлет з креветками на сковороді

З варіаціями начинок можна сміливо експериментувати 👩🍳 чудово доповнить соковитість омлету сир, сирний сир, червона рибка або що-то по вашому смаку 😉 Як зробити смачний Кабачковий омлет з креветками на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

🔹20 мл вершків
🔹2 яйця
🔹1 кабачок (невеликий)
🔹5-10 креветок
🔹10 гр вершкового масла
🔹зелень, сіль, спеції – за смаком
🔹+ я додала сир

Кабачковий омлет з креветками на сковороді покроковий рецепт

1. Розбити яйця в миску, додати вершки, сіль, спеції, близько 1/4 кабачка. Збити до однорідності. Залишився кабачок нарізати кружочками.
2. Сковороду змастити вершковим маслом, обсмажити креветки (я обсмажувала з часником) і кружечки кабачка. На тому ж маслі обсмажити омлет з двох сторон.
3. На омлет викласти кружечки кабачка і креветки, присипати зеленню. Ще гарячий омлет я присипала натертим сыром👌