Бельгійські вафели мякі для электровафельницы

Рецепт справжніх бельгійських вафель. Ніжні і повітряні всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Дуже смачно! Бельгійські вафели м’які для электровафельницы хрусткі і повітряні простий рецепт на сніданок.

Інгредієнти

Борошно 150 г
Розпушувач 1 ч. л.
Цукор 100 р
Щіпка солі
Ванільний цукор за смаком
Молоко 150 г
Сметана 60 р
Рослинне масло 60 г
Яйце 1 шт

Бельгійські вафели м’які для электровафельницы покроковий рецепт

1. Борошно, цукор, розпушувач і ванільний цукор змішати. Окремо змішати молоко, рослинне масло, сметану і жовток. Рідкі інгредієнти додати до сухим, перемешать.
2. Збити білок і акуратно підмісити його до основної маси. Випікати в вафельниці або на сковороді на середній температурі до золотавого цвета.

3. Вафельницю змастити маслом. Можна подавати з кружечками банани, вареним згущеним молоком і розтопленим шоколадом.