Ягідні млинці панкейкі на молоці з медом

Вау-дитячий сніданок. Діти обожнюють панкейкі. І, якщо вас турбує, що вони готові їх їсти щодня на сніданок, обід і вечерю, а вони не дуже корисні, давайте зробимо сьогодні дуже корисну версію. У нас будуть екстремально-ягідні панкейкі. Як зробити Ягідні млинці панкейкі на молоці з медом рецепт простий. Основою наших панкейків буде дуже легке і просте тісто. Ви можете використовувати у ньому традиційну борошно і звичайне коров’яче молоко. Але я вам покажу ще версію з альтернативної борошном, безглютенової сумішшю, і з молоком з мигдалю. Але, знову таки, це опціонально, не менш круто вийде з традиційними продуктами. Для початку ми отмериваем. У вас повинні бути кухонні ваги. Якщо у вас їх немає — обов’язково купите. Вони коштують зовсім недорого, але ваші рецепти будуть точніше. А все, що стосується випічки, тіста, солодощів, вимагає саме цієї точності.

Інгредієнти

✔️Борошно – близько 150 г (поступово вводите)
✔️Молоко – 100 г
✔️Яйце – 1 шт
✔️Мед – 1 ложка
✔️Сіль – щіпка
✔️Розпушувач – пів чайної ложки
✔️Кокосове масло – 2 ложки
✔️Ягоди (свіжі або розморожені) – 300 г

Ягідні млинці панкейкі на молоці з медом покроковий рецепт

1. Ми відміряємо 100 г молока. Додаємо туди одне яйце. За солодкість у нас тут буде відповідати мед, але ви можете використовувати неочищений цукор: буряковий, кокосовий, тростинний — який вам більше подобається. Отже, мед. Я додаю зовсім небагато, тому що, по-перше, у нас будуть солодкі ягоди всередині, а, по-друге, медом ви можете ще полити панкейкі при подачі. Для балансу смаку, додамо трохи солі. Також, я не використовую масла прямо на сковороді. Я готую на такий млинцевої сковороді, сухий. А масло, жир, я додаю прямо в наше тісто. І тут у нас кокосове масло, до речі, від партнера, нашого боксу. Я використовую тут кілька продуктів, які були в кулінарному боксі «Томати і сіль».

2. І ще нам знадобиться пів-чайної ложки розпушувача. Тепер ми все збиваємо виделкою. І тепер ми поступово в нашу суміш і додаємо борошно. Ви можете використовувати звичайну пшеничне, можете альтернативну, типу спельтового або вівсяної. У середньому, борошна має бути 150 г, але, оскільки вона по різному контактує з водою і по різному розбухає, вводите її поступово і орієнтуйтеся на консистенцію. Це повинна бути консистенція густої сметани, але не такої, в якій варто ложка, а яка все-таки переливається з банки в банку. У мене безглютенова суміш, яка складається з борошна і зеленої гречки, а також з білого рису і коричневого.
3. Дуже вона мені подобається, це партнер нашого боксу, «Комора», у них є різні безглютенові суміші. Якщо ви цікавитесь такими продуктами, я залишу посилання вам. Додам половину, розмішавши, а потім добавлю ще. Ось, дивіться, це поки дуже рідко, тому що, якщо ми виллємо на сковороду це, воно перетвориться в тоненький блін, Нам потрібно щоб суміш була густіша і трималася все-таки разом. Вийшло трохи густовато, тому додамо буквально трошки молока. Те, що потрібно. І ми можемо включати розігріватися сковороду, і зараз будемо додавати ягоди. Ягоди в цьому рецепті дадуть нам такі соковиті смакові взрывы.

4. Це те, що нам потрібно. Я найбільше люблю використовувати лохину. Нам тут не обов’язково вибирати найбільшу, відібрану. Навіть навпаки. Дрібна тут нам буде працювати краще. Також ви можете замінити її на чорницю або чорну смородину. Будь-які кругленькі дрібні ягоди підійдуть. І додаємо ми її досить багато, майже в рівних кількостях з нашої сумішшю. Заважайте акуратно, щоб не роздавити ягоди – вони повинні бути целенькими.
5. Ми можемо навіть замінити вилку на ложку. Наша сковорода розігрілася і ми можемо смажити панкейкі. Наші ягідні, екстремально-ягідні готові оладки. Нагадаю, що тісто швидше роль тут відіграє таку, сполучної тканини. Основа тут, все-таки, ягоди, їх там дуже багато. Не їжте їх дуже гарячими, тому що ягоди всередині прям…

6. Ними можна обпектися. Тому дайте їм трохи охолонути. І, якщо ви хочете щоб вони були більш солодкими, додайте трохи меду. Ось така в мене є гарна ложечка. Приємного апетиту! І я думаю що не лише дітям сподобаються ці оладки. Спробуйте такий сніданок как-нибудь.