Шпинатні сирники з сиром

Шпинатні сирники з сиром рецепт простий 🌱 Простий, корисний і ситний сніданок/обід, а в поєднанні з кремом з авокадо і червоною рибою викликає смакової оргазм🤭 готувати слід дуже обережно.

Інгредієнти

КБЖУ на 1 порцію (3 сирника без доповнення)
~272,4/30/8,8/18,3

КБЖУ на 1 порцію (3 сирника з доповненням)
~488/42,5/24/25,5

Інгредієнти
Шпинатні сирники:
• 250 р. сиру в брикеті (ісп. 1 пачку 0,3%)
• 50 г м’якого сиру (ісп. 5%)
• яєчний жовток
• 10 р. кокосової борошна
• 20 р. ц/з рисового борошна + 10 р. на формування сирників
• 40 р. шпинату
• спеції
• сіль
• сушений червоний гострий перець
(можна вик. звичайний)
• 5 р. кокосового масла

Крем з авокадо (на 1 порцію сирників):
• половина авокадо
• 50 г м’якого сиру (ісп. 5%)
• сіль
• гірчиця в банку (без цукру)

Додатково:
• 30 р. слабосоленої червоної риби
• кунжут
• очищені насіння конопель

Шпинатні сирники з сиром покроковий рецепт

1. Підготувати шпинат, відірвати всі гілочки, щоб залишилися тільки листя, до них додати жовток і м’який сир, добре збити блендером. Перелити шпинатну суміш в ємність з сиром, за смаком додати спеції, розім’яти виделкою, додати борошно, все добре перемешать.
2. Розділити сирну масу на 6 рівних шматків ~55 грамів. Додати сирників форму. Обсмажити сирники до золотистої скоринки з обох сторін на мінімальному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку під кришкою, додавши на сковороду трохи кокосового масла. Потім поставити в попередньо розігріту духовку на 200 градусів на 15 хвилин, тоді сирники будуть воздушными.
3. 🥑 Для крему, додати всі інгредієнти в одну ємність і збити блендером до однородности.

4. 🍣 А як я мариную червону рибу в корисному варіанті без використання цукру, можна знайти у попередніх постах.