Як варити вівсянку на молоці як в ресторані простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
на 2 невеликі порції:
Вівсяна крупа довгого варіння 100 г + вода 250 мл
Молоко 150 мл, вершки 20% 50 мл, вершкове масло 10 г + цукор за смаком і ваніль за бажанням.
Як варити вівсянку на молоці як в ресторані покроковий рецепт
1. Закип’ятити воду, додати вівсянку і варити на повільному вогні 10 хвилин, вийде пухка вівсянка, вся вода випарується, відкласти її в сторону.
2. Закип’ятити молоко, масло і вершки разом, додати пухку вівсянку і варити на середньому вогні ще 5 хвилин. На цьому моменті додаємо цукор за смаком, щіпку солі і ваниль.
3. Це базовий рецепт, з яким можна експериментувати. Я додала сьогодні трохи маку в вівсянку, подала з камамбером і лохиною. Це приголомшливе поєднання, попробуйте.
Відео рецепт 👇