Вареники з картоплею, грибами та цибулею

Вареники з картоплею, грибами і цибулею 🥟 Я дуже прошу вибачення за нічну публікацію, але обіцяла рецепт сьогодні, неважливо, що ніч🤣 Зате вам буде чим зайнятися, хоча завтра вас буде чекати ще один рецепт😉 Вареники дійсно прекрасна медитація, а після 10ого вареника ви профі в косичку😂😂😂 Вивчивши багато варіантів тесту, я вибрала заварне, начинка моя найулюбленіша – картоплю, цибулю, гриби і я ще від себе додала трохи копченого м’ясо, вийшло просто.

Інгредієнти

▪️560гр борошна
▪️360гр молока
▪️36гр рослинного масла
▪️сіль

Начинка:
▪️600гр картоплі
▪️2 великі цибулини
▪️гливи або будь-які інші гриби
▪️70гр копченої грудинки або будь-які інші м’ясні «обрізки»

Вареники з картоплею, грибами і цибулею покроковий рецепт

1. Робимо начинку. Картоплю відварити. Цибулю порізати дрібно, обсмажити на рослинному маслі, додати дрібно порізані гриби і грудинку. Обсмажити до золотистого стану. З відвареної картоплі зробити пюре, додати цибульно-грибну пасеровку, сіль і добре перемішати. Відставимо убік. Тепер тесто.

2. Молоко вилити в сотейник, беріть найпростіше молоко 1-1,5% жирності. Доводимо молоко до кипіння і додаємо його в борошно. Потім масло і сіль. Тісто добре втручається руками. Розкачуємо, робимо гуртки склянкою або чим зручно і обов’язково складаємо заготовки в пакет, щоб вони не сохли.

3. Викладаємо начинку на гурток, затискаємо краю і робимо косичку. Як робити косичку я подивилася на ютубі😅 перші 10 були ну такі…потім все решта на раз і ідеальні😉

4. З цього тесту виходить близько 65-70 жирних вареника Готові вареники відварити і обсмажити на вершковому маслі з цибулею. Залишок заморожуємо і потім насолоджуємося творінням своїх рук🙏🏻