Млинці фаршировані серцем свинячий або яловичий

Як зробити Млинці фаршировані серцем свинячий або яловичий рецепт простий.

Інгредієнти

Начинка
Серце свиняче або яловиче відварне і перекручене 500 р
1 цибулина
Спеції
Мелений часник
Сіль
Перець

Для заварних млинчиків
2 яйця
Сіль щіпка
Цукор 1 ст. л. (або стевія)
Масло 2 ст. л.
Молоко 1 ст. (Ще краще кефір)
Борошно 1 ст. (У мене пшеничне ц/з і пшеничне вищого сорту) 1 ст.
Окріп 1 ст.
1 щіпка Сода

Млинці фаршировані серцем свинячий або яловичий покроковий рецепт

1. Начинка.
На невеликій кількості олії обсмажити цибулю, додати перекручені серце злегка все разом обсмажити додати спеції, сіль, мелений часник. Начинка готова.

2. В миску розбиваємо 2 яйця, додаємо дрібку солі, цукор і перемішуємо вінчиком. Додаємо склянку кефіру перемішуємо і додаємо соду. Перемішуємо, наливаємо в стакан крутого окропу і рідко його виливаємо в миску не перестаючи перемішувати. Просіваємо борошно, не перестаючи при цьому завадити венчиком.

3. Додаємо дві столові ложки оливкової олії, перемішуємо, даємо тісту постояти 10-15 хвилин. Сковороду змащуємо краплею олії за допомогою пензлика. Готуємо млинці як зазвичай з двох сторін. поки не зарум’яняться. Далі на відео загортаємо начину в млинці. Викладаємо млинці у форму, змащену маслом. Випікаємо 15 хвилин при 180.

Відео рецепт 👇