Пшоняна каша з гарбузом на молоці або воді в каструлі на плиті

Пшоняна каша з гарбузом на молоці або воді в каструлі на плиті простий рецепт в домашніх умовах 🧡 Каша — самий смачний і корисний сніданок 🤓 Не згодні? Приготуйте її за цим рецептом 👍

Інгредієнти

крупа пшоняна — 1 склянка;
гарбуз — 300 гр.;
молоко або вода — 2 склянки;
цукор і сіль за смаком.

Пшоняна каша з гарбузом на молоці або воді в каструлі на плиті покроковий рецепт

1. Гарбуз очищаємо від шкірки, ріжемо на маленькі кубики. Можна взяти заморожену ваших дачних запасів; Кладемо кубики в каструлю, наливаємо води, щоб покрила тыкву.
2. Доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин. Засипаємо промите пшоно і тушкуємо на невеликому вогні, поки крупа не забере всю воду; Доливаємо пару склянок молока або води, додаємо цукор і соль.
3. Продовжуємо варити, помішуючи, 30-40 хвилин; Каструлю з готовою кашею накриваємо кришкою, загортаємо в рушник і даємо настоятися полчаса.