Сирники із сиру, борошна та яєць на сковороді

Віддаю перше місце СИРНИКІВ 🏆 Смачно і швидко, і вони точно вийдуть 💯! Як зробити Сирники із сиру, борошна та яєць на сковороді рецепт простий. Потрібно, щоб сир був некрупинистый, сухий і смачний. Якщо буде кислий, то кислинка передасться і готового блюда. Ну, це на любителя. Ще сирники не повинні бути забиті борошном, тому додаю її в невеликій кількості. А якщо не впевнена в якості сиру, то завжди використовую кукурудзяний крохмаль, одна чайна ложка і стабільність сирників забезпечена. Люблю сирники не тільки я, але і вся моя сім’я!

Інгредієнти

500гр – сиру 9% жирності.
1 невелике яйце
2 ст. л. – цукру
2-3 ст. л. – пшеничного борошна без гірки (залежить від вологості сиру)
щіпка солі

Сирники із сиру, борошна та яєць на сковороді покроковий рецепт

1. Замішуємо тісто і даємо йому постояти, в борошні почне утворюватися глютен, який дозволить сирників не розповзатися;

2. По бажанню та на ваш смак борошна або всю можна замінити на кукурудзяну, тоді тісто можна використовувати відразу, в кукурудзяній муці немає глютену;

3. Формую сирники з допомогою ножа🔪, тоді вони виходять рівними і акуратними; Смажу з додаванням вершкового масла на середньому огне.

Відео рецепт 👇