Кокосові сирники з рікоттою

Як зробити смачні Кокосові сирники з рікоттою рецепт простий.

Інгредієнти

Сир 5-9% 125г
Рікотта 125г
Кокосова стружка 15г
Жовток 1шт
Сіль щіпка
Рисове борошно 1ст л
Рисове борошно на подпыл
Цукрозамінник фитпарад 1 пакетик

Малина заморожена 100г
Крохмаль кукурудзяний 1ч л
Цукрозамінник фитпарад 1 пакетик(або цукор за смаком)

Кокосові сирники з рікоттою покроковий рецепт

1. Крохмаль змішати з ложкою холодної води. Підігріти малину, щоб почала розморожуватися. Влити крохмаль і варити після закипання полминуты.
2. З рікотти злити рідину. Шефи рекомендують відважувати, мені шкода час)) змішати всі інгредієнти. На посипаній борошном дошці зробити ковбаску. Розрізати на 6 рівних частин і сформовать сырники.

3. Обсмажити на сковороді з рослинним маслом з двох сторін по 1 хвилині. А далі запекти в заздалегідь розігрітій до 180С духовці 4 хвилини. Подавати зі сметаною і малиной.