Гострий омлет Гордона Рамзі

Як смачно зробити Гострий омлет Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ГОСТРИЙ ОМЛЕТ-РОТІ З ЯЄЧНІ В ДОРОЗІ!

Інгредієнти

5 Яєць
Чорна Масала
Мелений перець чилі
Куркума
Перець
1 Невелика цибулина або цибулю-шалот, нарізані скибочками
1 Зелений перець чилі, нарізаний скибочками з насінням, що зберігаються в
1 Нарізаний помідор Рома
1 Пучок дрібно нарізаної зеленої цибулі
1 Невеликий пучок коріандру (кинзи), дрібно нарізану
1/4 склянки кокосового молока
Маринований цибулю
Топлене масло

Гострий омлет Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. В гарячу сковороду на середньо-сильному вогні додайте 1 столову ложку топленого масла. Як тільки цибуля стане гарячим, додайте його з 1 чайною ложкою перцю, куркумою і меленим перцем Чилі, а також 1/2 чайної ложки масалы.
2. Посоліть і готуйте. Після приготування протягом приблизно 1-2 хвилин додайте зелений перець чилі. Як тільки суміш майже карамелізується, додайте помідори і готуйте, поки все не карамелізується і в каструлі не залишиться воды.
3. Поки помідори готуються, збийте яйця в мисці. Добре перемішавши, додайте 1 чайну ложку куркуми, мелений перець чилі і 1/2 чайної ложки Масалов. Як тільки карамелизованная суміш приготується, додайте яєчну суміш у форму і перемішайте. Готуйте, включаючи і вимикаючи вогонь (відео Гордон не робить цього, тому що він втратив тепло!).
4. Коли яйця будуть майже готові, додайте трохи солі і кокосового молока і зніміть з вогню. Перемішайте, потім посипте коріандром і зеленою цибулею і все перемішайте. Викладіть роті на тарілку і посипте яйцями. Прикрасити маринованою луком