Ніжні оладки з сочевиці з кабачком

Готуємо Ніжні оладки з сочевиці з кабачком рецепт простий.

Інгредієнти

▫️Кабачок – 2 склянки тертого кабачка (1 великий або 2 маленьких)⁣⁣ ⠀
▫️Сочевиця замоченная сира – 1 ст⁣⁣ ⠀
▫️Сіль/спеції за смаком

За бажанням:⁣⁣ ⠀
▪️Цибуля – 1 шт⁣⁣ ⠀
▪️Борошно (у мене рисова) – додавати в тому випадку, якщо вийде занадто рідке⁣⁣ ⠀
▪️Кріп/петрушка – невеликий пучок⁣⁣ ⠀
▪️Часник – 1 зубчик⁣⁣

Ніжні оладки з сочевиці з кабачком покроковий рецепт

1. Сочевицю розмолоти блендером (можна занурювальним), кабачки натерти, цибулю, часник і кріп дрібно нарізати, додати борошно, сіль і спеції. ⁣⁣
2. Розігріти сковороду. ⁣⁣ Змастити маслом, якщо потрібно. ⁣⁣
3. Викласти тісто ложкою, обсмажити з 2-ох сторін по 1,5-2 минуты.