Вареники з грибами, цибулею і морквою

Як приготувати вареники з грибами, цибулею і морквою рецепт. Почалася пара заготовок на зиму, чому б не порадувати себе і близьких домашніми запашними варениками?) Я люблю додавати в тісто трохи подрібненого шпинату це додає незвичайний колір і благородний смак)

Інгредієнти

Продукти;
Я готувала невелику порцію так що для заготівлі на велику сім’ю сміливо збільшуйте в 2, в 3 рази)

Для тіста;
– борошно пшеничне цільнозернові, або пшеничне высш. сорт. 150-200 гр.,
– яйце куряче 1 шт.,
– сіль 1 ч. ложка,
– цукор 1 ч. ложка,
– вода.

Для начинки;
– гриби на ваш смак 500 гр.,
– морква 2 пор. або 1 велику,
– цибулю-1 голівка,
– часник 3 зубчика,
– сіль/перець
– оливкова олія для смаження.

Вареники з грибами, цибулею і морквою покроковий рецепт

1. Моркву, цибулю, часник і гриби нарізати на шматочки середнього розміру, обсмажувати до м’якості і готовності грибів на середньому вогні. Після обсмажування додати сіль/ перець і залишити остывать.
2. Замішуємо тісто, додаємо всі інгредієнти і тільки потім починаємо лити воду. Тісто має вийде досить щільним, але м’яким і приємним на ощупь.

3. Залишити відпочити на 30 – 60 хв. Ну а далі приступаємо до формування вареників) Перед заморожуванням найкраще обваляти вареники в кукурудзяному крохмалі або просто в муке.