Американська омлет яєчня скрэмбл з яєць і масла вершкового

Яєчня-брехуха або скрэмбл тільки на перший погляд просте блюдо. Американська омлет яєчня скрэмбл з яєць і масла вершкового простий рецепт на сковороді. Дуже рідко омлет виходить дійсно смачною, ніжною і бархатистою. Нам радять додати до яєць вершки або вершковий сир, замінити одне ціле яйце двома жовтками. Але у нас на все одна відповідь: секрет ідеальної бовтанки – вершкове масло 🧈 ! Воно виходить на сцену двічі: маленькі кубики в яєчну суміш і шматочок на сковороду 🍳 .

Інгредієнти

4-5 яєць 🥚 категорії З
45 г холодного вершкового масла
¼ ч. л. солі
чорний мелений перець за смаком

Американська омлет яєчня скрэмбл з яєць і масла вершкового покроковий рецепт

1. Яйця змішайте з сіллю і злегка збийте виделкою. Наріжте 2/3 масла кубиками зі стороною 3-5 мм, додайте яйця, перемішайте. Підготуйте тарілки або тости, на які будете викладати готову болтунью.

2. олію, покладіть в сковороду і розтопіть на повільному вогні. Як тільки масло запіниться, вилийте яєчну суміш і через кілька секунд почніть перемішувати яйця лопаткою, зрушуючи їх від країв сковороди до центру.

3. Готуйте до потрібної вам консистенції – це може зайняти менше двох хвилин! Перекладіть на тост або на тарілку, посипте зеленню. Лосось, авокадо 🥑 , смажений бекон 🥓 , свіжі або припущені помідори 🍅 – все підійде до ідеальної болтунье!

Відео рецепт 👇