Гарбузовий оладки на сковороді пишні

Привіт, хлопці. Як зараз пам’ятаю той сонячний день 17 січня 1996 року. Граючи зі своїми уявними друзями я ніяково впав перед дзеркалом, посміхнувся широко розкритим ротом, сплюнув випали зуби, витер кров з обличчя і подумав: «Ну як же дивно, що я досі не приготував оладки з гарбуза». Ось так все і почалося. 25 років тому, коли мені було два роки з вікторіанською календарем, а за старослов’янським — вже 11 я вирішив стати кулінаром. Як зробити смачні Гарбузовий оладки на сковороді пишні рецепт простий.

Інгредієнти

Запекти гарбуз і зробити з неї пюре.
Гарбуз пюре 200г
Цукор 1ст.ложка
Сіль 3г
Розпушувач 2г
Яйце 1шт
Борошно 1ст.ложка

Гарбузовий оладки на сковороді пишні покроковий рецепт

1. Яйця, сіль, цукор збити, додати борошно, розпушувач і перемешать.
2. Змішати з гарбузовим пюре. Пожарить.
3. Подавати з половинкою бурраты і свіжою зеленью.