Тонкі млинці на топленому молоці

Тонкі млинці на топленому молоці простий рецепт. Мабуть відкрию цим фото, лихоманку, яка зовсім скоро буде говорити про масляного тижня. Млинці ці дуже смачні, та на топленном молоці, але запас не напекти. Як і будь-які інші млинці вони смачні з запалі з жару. Хоча, є один чарівний рецепт, реанімувати млинці, але про нього наступного разу.

Інгредієнти

Топлене молоко 950 мл
Яйце 3 шт
Борошно 370 р
Цукор 2 ст. л.
Сметана 1 ст. л.
Рослинна олія 2-3 ст. л.
Сіль 1 ч. л. без гірки
Харчова сода 1 ч. л. без гірки
Вершкове масло 40 -50 г

Тонкі млинці на топленому молоці покроковий рецепт

1. Сметану змішати з содою і відставити. Яйця збити з цукром і сіллю. Не перестаючи збивати яйця влийте 2/3 сильно теплого молока. Збийте до утворення піни. Додайте просіяне борошно і розмішайте, щоб не було комочков.
2. Тепер потрібно додати сметану з содою і молоко, що залишилося. Перемішати і додати рослинне масло. Після додавання олії млинцеве тісто потрібно інтенсивно заважати 2 минуты.
3. Залиште тісто на 25 хвилин. Перед тим як випікати тісто ще раз перемішайте. Добре розжарте блинницу або сковороду. Випікайте по 10-15 секунд з кожної сторони. Готовий млинець відразу змастити вершковим маслом.