Сирні сирники з жовтком і манною крупою

У ВАС НЕ ВИХОДЯТЬ СИРНИКИ? З цим рецептом у вас точно вийдуть самі ніжні і красиві сирники, як у ресторані. Сирні сирники з жовтком і манною крупою рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Сир розсипчастий 2-5% – 300 гр
🔸Жовток – 1 шт
🔸Цукор – 1-2 ст л
🔸Сіль – щіпка
🔸Ванілін – 1 гр (за бажанням)
🔸Манна крупа або рисова борошно – 3 ст. л. без гірки

Сирні сирники з жовтком і манною крупою покроковий рецепт

1. До сиру додати жовток, сіль, цукор, ванілін, пробити блендером, щоб вийшла однорідна гладка масса.

2. Додати манну крупу або рисове борошно (саме рисова мука, тому що вона краще вбирає вологу, ніж пшеничне, сирники краще тримають форму і по структурі виходять ніжніше), розмішати, дати настоятися хвилин 15.

3. Зліпити сирники з допомогою склянки, як на відео, так вони виходять ідеально форми, високі і красивые.

4. Смажити на рослинній олії, у мене кокосове, з одного боку без кришки до рум’яності, потім перевернути, накрити кришкою і на слабкому вогні посмажити ще кілька минут.

Відео рецепт 👇