Гарбузово-вафлі горіхові з корицею

Як смачно зробити Гарбузово-вафлі горіхові з корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’які, ніжні, ароматні, з хрусткою скоринкою і повітряної серединкою🥰🥰🥰 Дуже зручно, що тісто можна приготувати з вечора, а на ранок просто спекти вафлі та радувати своїх близьких смачним сніданком! Гарбуз, до речі, зовсім не відчувається в цьому рецепті, зате який красивий колір вона дає!🧡 Ви тільки подивіться на цей розріз😍

Інгредієнти

1. Вершки (10%) – 80 мл
2. Борошно пшеничне – 150 гр
3. Волоські горіхи – 100 гр+для подачі
4. Масло сл. (82,5%) – 100 гр
5. Цукор – 150 гр
6. Розпушувач – 10 гр
7. Ванільний цукор – 8 гр
8. Кориця – 2 ч. л
9. Яйця (С0) – 2 шт
10. Мед для подачі
🌱Для гарбузового пюре:
1. Гарбуз – 350 гр
2. Вода – 200 мл
3. Цукор – 2 ст. л

Гарбузово-вафлі горіхові з корицею покроковий рецепт

1. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати на брусочки. Відварити на середньому вогні разом з водою і цукром. Накрити кришкою і тушкувати ще 5 хвилин на слабкому вогні Пробити масу блендером до однорідності. Для рецепту вафель нам знадобиться 150 гр пюре, що залишилося, можна перелити в банку і зберігати до 2-х днів в холодильнику, використовуючи його в інших блюдах.

2. Горішки обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити в блендері (тим самим отримуючи горіхову борошно). Масло розтопити. Яйця збити з цукром, додати масло, вершки, пюре і ще раз взбить.
3. В окремій мисці змішати два види борошна (горіхову і пшеничну), корицю, розпушувач і ванільний цукор. Додати сухі інгредієнти до рідких і перемішати лопаткой.

4. Прибрати тісто в холодильник на годину або на ніч. Розігріти вафельницю. Вилити по 2 ст. л. тіста і випікати до готовності, відповідно до інструкції (у мене йде 7 хвилин). Подавати, прикрасивши медом і орешками!