Панкейкі кокосово-мигдальні

Як смачно зробити Панкейкі кокосово-мигдальні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Якщо замінити цукор на підсолоджувач, отримаєте рецепт кето.

25 г кокосової борошна (мелена кокосова стружка)
25 г мигдальної муки
1/3 ч. л. розпушувача
50 г густої сметани
50 г пастоподібного сиру або крем-сиру
25 г вершкового масла
щіпка солі
1 ст. л. цукру (за смаком)
1 пакетик ванільного цукру
3 яйця
кілька крапель мигдалевої ароматизатора
рослинне масло для змазування сковороди

Панкейкі кокосово-мигдальні покроковий рецепт

1. У миску всипати обидва види борошна, розпушувач, сіль, цукор. Розмішати і додати сметану, сир, розтоплене вершкове масло, ароматизатор. Ретельно розмішати, додати яйця, розмішати вінчиком. Тісто виходить жидкое.
2. Розігріти змащену сковороду, влити тісто тонким шаром і випікати панкейкі під кришкою до появи отворів. Перевернути і допекти без кришки. Я випікала по одному на маленькій сковородочке, накривала блюдцем.
3. Змащувала сковороду під кожен панкейк. Вийшло 10 панкейків діаметром 10 див. Смачно до безобразия!!!