Кабачкові оладки з сиром і часником на сковороді

Як зробити смачні домашні Кабачкові оладки з сиром і часником на сковороді рецепт простий і швидкий. Самий улюблений літній овоч – звичайно кабачок. Що тільки не було з нього приготовано і рагу, і кекси, торти і котлети, просто смажені кружечки, човники і багато іншого. Друзі, ви любите їх, як люблю їх я? Розкажіть, що цікавого готували з цим нехитрим овочем? Сьогодні представляю вам хіт сезону – кабачкові оладки. Звичайно, вони будуть в корисному виконанні.

Інгредієнти

– кабачок 1 середній
– Сир або м’який сир – 60 г (у мене 50:50 брикетний сир і располней сир)
– Яйце 1 шт
– Борошно 40 г (і кукурудзяна рисова)
– Часник 1 зуб
– сіль і перець за смаком

Кабачкові оладки з сиром і часником на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на тертці, посолити і залишити на 10-15 хв. віджати зайву рідину, з’єднати з яйцем, сиром, сиром, борошном і специями.
2. Перемішати, обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла або без, якщо дозволяє сковорода.
3. Подавати з яйцем – пашот і сметаною, а якщо є пару шматочків слабосоленої сьомги, буде взагалі супер.