Млинці з черемхового борошна і кефірі

Млинці з черемхового борошна і кефірі простий рецепт. 😍🥞 Третій день Масляної, або “Лакомка” – день, коли можна покликати друзів в гості і почастувати їх смачними домашніми млинцями! Якщо ви в пошуку оригінального рецепту і вам вже хочеться чогось новенького, то збережіть ось ці млинці на основі черемхового муки! Впевнені, такі млинці ви ще не готували 🤗

Інгредієнти

Яйця — 2 шт.
Цукор — 100 г
Черемха мелена (або черемхова борошно) — 60 р
Кефір — 100 мл
Сіль — 4 р
Розпушувач — 5 р
Борошно — 150 г
Рослинне масло — 35 мл
Молоко — 300 мл

Млинці з черемхового борошна і кефірі покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром, додати черемшину і перемішати з допомогою віночка. Влити кефір, додати сіль і розпушувач, перемішати. Просіяти борошно, вимішати частинами тесто.
2. В кінці влити масло і молоко, перемішати до однорідності. Випікати млинці на розігрітій сковороді. За бажанням нафарширувати з сиром і цукром сметаной.
3. Смак у таких млинців досить незвичайний, але це і до кращого – зможете спробувати щось новеньке і здивувати гостей.