Тост з беконом і яйцем

Стандартний набір смачного сніданку – хліб, яйце і бекон! Можна просто посмажити яєчню, а можна витратити на пару хвилин і більше приготувати хрусткі брускети з найніжнішим вершковим скрэмблом. Як зробити Тост з беконом і яйцем рецепт простий.

Інгредієнти

Дивіться нижче

Тост з беконом і яйцем покроковий рецепт

1. Готуємо тост. Краще взяти ремісницький хліб і підсушити його на сковороді або в тостері. Головне-не пересушити – повинна бути тонка скоринка, але м’яко всередині.)
2. Готуємо скрэмбл. Я на 3 яйця беру 3 столові ложки 10 % вершків (можна взяти молоко). Смешиваю.
3. Розтоплюю вершкове масло на сковороді і відразу виливаю яєчну суміш. Як тільки краю і низ трохи схопиться, відключаю плиту і перемішую силіконової лопаткою не більше 10 секунд.
4. Викладаю на хліб скрэмбл і на цій же сковороді швидко обсмажую бекон.