гарбузові Оладки на кефірі на сковороді

Перевірено і схвалено п’ятьма (плюс я шоста 😄) дитячими ротиками. Сподобалося, із задоволенням просять ще. Так що варіант корисного сніданку вам в скарбничку 😉. Зберігайте! ❤️ Як зробити гарбузові Оладки на кефірі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

Яйце – 1 шт.
Кефір – 100 г
Гарбузове пюре – 320 р
Борошно – 100 г
Цукор з насінням ванілі – 1 ч. л.
Сода – 0,25 ч. л.
Сіль – щіпка.

гарбузові Оладки на кефірі на сковороді покроковий рецепт

1. Яйце збовтати віночком з цукром, додати кефір (краще кімнатної температури). Змішати борошно з содою і сіллю і ввести у вологі інгредієнти з’єднати віночком до однорідної теста.
2. Розігріти антипригарну сковороду і злегка змастити її олією. Викласти столовою ложкою невеликі оладки смажити на невеликому вогні під кришкою. Коли з’являться бульбашки на поверхні тіста, акуратно переверніть їх і досмажте до готовности.
3. Подавати з медом або кленовим сиропом 🥞😋 мммм. Якщо любите прянощі, можна додати в тісто, 0,5 ч. л. Суміші спецій кориці, гвоздики, мускатного ореха.