Запіканка з кабачків з сиром і зеленню

Запіканка з кабачків з сиром і зеленню простий рецепт. Ця запіканка ідеально підходить для літнього вечері, яку можна приготувати на сніданок або навіть взяти з собою на пікнік. Просто, легко, бюджетно і дуже, дуже смачно! Збережіть рецепт! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

2 молодих кабачка (~ 500 г),
2 яйця
50 мл молока
150 г сиру фета або бринза
Сіль, перець
Підлога пучка кропу і зеленої цибулі 1 ч. л.
материнки
100 г борошна

Запіканка з кабачків з сиром і зеленню покроковий рецепт

1. Кабачків, тертої через грубу тертку. Додати яйця, молоко, сир ручної нарізки, нарізану зелень, трохи солі (не забудьте, солоний сир), перець, орегано. Усе ретельно перемешать.

2. Влити борошно і знову перемішати. Форму для запікання накривають маслом, викладають приготовану масу. Випікати 40 хвилин при 180С.

3. До запіканці зробити соус: додати в йогурт часник і зелень, перемішати. Навіть в запіканку можна додати смажений бекон або копчену грудинку.

Відео рецепт 👇