Тонкі млинці заварні на окропі і молоці

Тонкі млинці заварні на окропі і молоці простий рецепт. З першим днем весни всіх 🌞🌷🌷🌷! Масляний тиждень йде повним ходом! У мене для вас рецепт чудових заварних млинців! Любите тоненькі?

Інгредієнти

(~30 шт. d = 20-22 см):

4 яйця З
70-90 г цукру
7 г солі
500 мл молока
300 г борошна
3 г розпушувача
500 мл окропу
30 г рослинної олії в тісто + для змащування сковороди перед випічкою

Тонкі млинці заварні на окропі і молоці покроковий рецепт

1. З’єднати яйця, цукор, сіль і добре збити міксером протягом 3-5 хвилин, додати молоко і перемішати на малих обертах. Борошно просіяти, додати розпушувач, перемішати і ввести в яєчно-молочну суміш. Перемішати на малих обертах до однорідності, щоб вся мука розійшлася. Влити в масу крутий окріп, перемішати, додати масло і знову перемешать.
2. Залишити тісто на 15-20 хвилин, щоб борошно набухла. Тісто має бути досить рідким, щоб добре розтікалася по сковороді і виходили тонкі млинці 😄👌. Сковороду добре розігріти, змастити рослинним маслом і випікати млинці, перевертаючи, як тільки краю позолотятся.
3. Перш ніж зачерпнути нову порцію тіста, перемішуйте його. Якщо млинці рвуться при перекиданні, додайте в тісто трохи борошна. Тут тільки практика допоможе. Чим частіше печете, тим краще результат 😊🙌.
4. На фотографії млинці з подвійної порції тіста😁👐! І не дивуйтеся, що мед такого кольору, він з апельсином 🍊🍊🍊! Всім смачних млинців 💕💕💕