Шоколадна гранола з вівсянкою, бананами, какао і зеленої гречкою

Шоколадна гранола з вівсянкою, бананами, какао і зеленої гречкою простий рецепт. Ідеальна до рослинного молока і йогурту, а також смузі і при цьому робиться простіше простого ☺️

Інгредієнти

•Стиглий банан – 2 шт;
•вівсяна каша без глютену – 1 склянка;
•зелена гречка (замочити на ніч) – 1 склянка;
•Кокосова олія – 2 ст. л;
•Какао – 2-5 ст. л;
•Горіхи і насіння на ваш смак – кожного виду по 1/3 склянки;
•Кориця – опціонально.

Шоколадна гранола з вівсянкою, бананами, какао і зеленої гречкою покроковий рецепт

1. Банан, масло, какао і корицю перемішуємо в блендері;
2. У великій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо до них рідку частину і зелену гречку, все добре перемешиваем.
3. Викладаємо на пергамент і випікаємо 35-45 хвилин при 180 градусах.
4. В процесі запікання необхідно кілька разів перемішати гранолу.