Корейські хоттоки млинці з начинкою з горіхів, кориці і цукру

Як зробити Корейські хоттоки млинці з начинкою з горіхів, кориці і цукру простий рецепт домашній. Ці млинці з начинкою обожнюють в Кореї. Розповідаю, як приготувати хотток.
Сьогодні я поділюся з вами рецептом млинців з солодкою начинкою, за якими в Кореї шикуються черги. Називаються вони хотток і готуються дуже просто. Дивіться самі. Покроковий рецепт, як приготувати корейські млинці хотток.

Інгредієнти

Тісто
• Борошно 300 г
• Цукор 20 г
• Тепла вода 100 г
• Дріжджі сухі 5 р
• Сіль 5 р
• Рослинна олія 10 г

Начинка
• Цукор 50 г
• Коричневий цукор 50
• Суміш горіхів і насіння 40 р
• Кориця мелена 1 ч. л.

Корейські хоттоки млинці з начинкою з горіхів, кориці і цукру покроковий рецепт

1. Тісто.
Сухі інгредієнти відправляю в ємність і перемішую до об’єднання. Додаю олію, теплу воду і замішую тісто. Накриваю ємність харчовою плівкою і прибираю в тепле місце на расстойку.

Тісто має піднятися мінімум в 2 рази. В якості теплого місця використовую духовку з включеною лампочкою. Це дуже зручно, так як в духовці немає протягів, а лампочка трохи підвищує температуру і створює сприятливі умови для роботи дрожжей.

2. Начинка. Для начинки дрібно нарізаю великі горіхи і змішую з звичайним цукром, коричневим цукром і корицею. Коли тісто піднялося, перемішую його і ділю на 8 частин. Руки змащую олією. Шматочок тіста скачую в кулю і потім расплющиваю в лепешку.

3. У центр викладаю 1-2 чайних ложки начинки. Збираю краю коржі в центр і скачую тісто в кулю, щоб не залишилося жодних дірочок. До речі, перед тим як почати збирати кульки, ставлю розігріватися сковороду з рослинним маслом (шар масла повинна бути приблизно 3 мм).

4. Коли всі кульки готові, кладу їх на сковорідку і обсмажую приблизно 30 секунд. Потім перевертаю і придавлюю лопаткою, щоб кулька розплющити і став схожим на блинчик.

5. Обсмажую 30 секунд, знову перевертаю і дожариваю ще 20 секунд до рум’яного кольору. Після смаження викладаю млинці на паперові серветки, щоб скло зайве масло.