Сирники з грибами печерицями з соусом

Як зробити смачні Сирники з грибами печерицями з соусом рецепт простий на сковороді 😍. Сирники – це завжди гарна ідея 😌, а коли вони ще з грибами , це прооооосто з розумом можна попрощатися 🤪. Боялася, що раптом ,поєднання буде не дуже , але вони мене звели з розуму , ви повинні їх спробувати 💯 %

Інгредієнти

Кбжу на 1 шт без соусу : 76 /6.9/3.1/5.3
На 100 гр : 148/13.3/6/10.3

на 11 шт потрібно:

Сир ~ 300 гр ( у мене брикетний 🍄🍄200 гр 5% і 100 гр 0%)
Рікотта ~ 100 гр ( Unagrande)
Печериці ~ 250 гр
Цибулю ~ 65 гр
Борошно рисова ц/з ~ 50г + 10г на розбирання
1 жовток
Сир легкий 15% 30 гр ( можна більше або зовсім без нього)
Сіль
Олія оливкова ~ 1 гр⠀

для соусу:
Сметана 15% ~ 90 гр
Печериці + цибуля
Часник гранульований щіпка
Сіль, перець
Італійські трави
Можна свіжу зелень за бажанням

Сирники з грибами печерицями з соусом покроковий рецепт

1. Гриби і цибулю нарізаємо. Починаємо обсмажувати цибулю до рум’яного кольору, додаємо гриби до готовності. Остуджуємо і пробиваємо блендером.
2. Сир брикетний накриваємо паперовим рушником і віджимаємо зайву вологу, додаємо всі інгредієнти і 70 гр засмажки (решта піде в соус). Добре перемішуємо і формуємо сырники.
3. Смажимо на середньому вогні з двох боків до рум’яності. для соусу Змішуємо сметана, зажарку і всі спеції . Подаємо наші сирники з соусом . До речі , мені сирники сподобалися більше остиглі , набагато більш насиченою вкус.