Корейські панкейкі на молоці

Як зробити Корейські панкейкі на молоці рецепт простий. У вас вже з’явилося відчуття свята? Я от ще не встигла встановити ялинку і прикрасити будинок, хоча зазвичай роблю це чи не першого грудня) Незважаючи на досить завантажений період перед новим роком, відчуваю новорічну атмосферу! Треба б сходити погуляти в центр для відчуття свята) Так як мене тягне щось до яскравим кольорам, не стала себе обмежувати і зняла кадр у новорічній тематиці з незвичайними панкейкамм (японська або корейська рецепт) Хотіла зробити їх пишнішими і більше, але все ніяк не могла впоратися зі своєю сковорідкою! Готуються ці пишні крихти з невеликої кількості інгредієнтів і досить просто.

Інгредієнти

2 великих яйця
3 ст. л борошна
3,5 ст. л цукру
2-3 ст. л молока
Ванільний екстракт 1 ч. л (якщо є)

Корейські панкейкі на молоці покроковий рецепт

1. Жовтки відокремити від білків. Жовтки змішати з молоком і просіяного борошном, добре перемішати. Білки збити в щільну масу, поступово додаючи цукор (краще розділити на 3 частини) Частина білків додаємо до жовтків, перемішуємо і після змішуємо з основною масою білків. Суміш покласти в кондитерський мешок.
2. Розігріваємо сковорідку, промазуємо невеликою кількістю масла. Розподіляємо тісто по сковороді, робимо досить об’ємну пірамідку. Додаємо 1 ст. л води накриває кришкою і смажимо-летимо 5 хвилин з кожної стороны.
3. Треба залишати невеликий отвір між кришкою і сковородою, інакше коли відкриєте панкейкі відпадуть. Подавати цих красенів з сиропом і маленькими шматочками вершкового масла)