Оладки з брокколі та цвітної капусти з часниковим соусом

Прості оладки з брокколі та цвітної капусти + часниковий соус (без борошна, на одну порцію) Ідеальний легкий вечеря, виходить 6 оладок)

Інгредієнти

КБЖУ оладок
(без соусу)
~206/16,7/9/14,6

КБЖУ оладок
(з соусом)
~277/25/11/19,5

Інгредієнти для оладок:
• 130 р. брокколі
• 100 г цвітної капусти
• 2 яйця
• 5 р. псиллиума
• 5 р. насіння льону
• сіль
• гостра копчена паприка
• ¼ ч. л. розпушувача

Інгредієнти для часникового соусу:
• 100 р. білого йогурту (без добавок)
• 1 зубчик часнику
• кріп (свіжий/заморожений, за смаком)
• сіль
• чорний мелений перець

Оладки з брокколі та цвітної капусти з часниковим соусом покроковий рецепт

1. Для часникового соусу, часник натерти на тертці, кріп при необхідності нарізати. Всі інгредієнти додати в одну ємність і перемішати, дати настоятися 5-10 минут.

2. Для оладок, броколі, цвітну капусту та яйця додати в чашу для блендера, збити до однорідності, перекласти в ємність, додати решту інгредієнти, добре перемішати ложкою, дати настоятися не менше 10 минут.
3. Готову масу розділити на 6 рівних шматків ~70 грам, кожен шматочок скачати в кульку. Сковороду розігріти і залишити на мінімальному вогні, трохи змастити кокосовим маслом.

4. З допомогою ложки сформувати оладки придавивши зверху кожен кульку, піч ~3 хвилини на мінімальному вогні під кришкою, потім акуратно перевернути і залишити ще на ~2 хвилини. Приємного аппетита!