Коржі з лаваша з сиром і зеленню на сковороді

Як смачно зробити Коржики з лаваша з сиром і зеленню на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тонкі хрусткі дуже смачні коржі будуть готові поки заварюється чай.

Інгредієнти

– лаваш тонкий
– сир
– майонез (можна сметану)
– кріп (у мене заморожена)
– олія для смаження

Коржі з лаваша з сиром і зеленню на сковороді покроковий рецепт

1. Лаваш ріжемо на порційні частини. Рекомендую відразу скласти шматок лаваша навпіл і приміряти, щоб вліз в сковороду 😊 Сир натираємо на крупній тертці з розрахунку приблизно 35 гр. на порцію. Додаємо кріп – кількість на ваш смак – і перемішуємо. Це начинка.

2. Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу (або сметани): Майонез потрібен, щоб начинка прилипла до лавашу і не випадали. Але і пікантний смак теж дає 😉 На половину лаваша викладаємо начинку: Начинки повинен бути тонкий слой.

3. Складаємо навпіл: У сковороду додаємо трохи олії. Смажимо на середньому вогні: Коржі смажаться дуже швидко: 1-2 хвилини, і все готово 😊 Подаємо гарячими: Такі швидкі сирні коржики готую дуже часто 😊

4. Начинку, звичайно, можна доповнити дрібно порізаними м’ясними виробами 😉 Але рекомендую спробувати саме такий варіант – з сиром і кропом. Це дуже вкусно.