Шпинатний вареники з квасолею і грибами

Як зробити Шпинатний вареники з квасолею і грибами простий рецепт.

Інгредієнти

для тесту:
▪️50 гр кукурудзяного борошна
▪️250 гр рисового борошна
▪️150 гр тапиокового крохмалю
▪️1,5 ч. л. камеді (опціонально)
▪️30 гр шпинату
▪️300 гр води
▪️1 ч. л. солі

для начинки:
▪️600 гр квасолі (відвареної або консервованої)
▪️250 гр печериць
▪️1 цибулина
▪️2 ст. л. соєвого соусу
▪️1/2 ч. л. копченої паприки
▪️1/2 ч. л. коріандру
▪️Суміш 4 перцю і сіль

Шпинатний вареники з квасолею і грибами покроковий рецепт

1. Тісто: просіяти все борошно в глибоку миску. Шпинат з водою, сіллю і камеддю збийте в блендері до однорідної консистенції. Влийте рідкі інгредієнти в сухі. Замісіть тесто.
2. Начинка: гриби Наріжте на кубики і обсмажте або тушкуйте їх на ковороде до готовності. Квасоля подрібніть виделкою до стану пюре. Цибулю наріжте кубиками. Перемішайте разом готові гриби, розім’яту квасоля, цибуля, соєвий соус, спеції і соль.
3. Розкачайте тісто. За допомогою склянки видавіть з тіста коржика. Викладіть начинку на середину коржа. Заліпіть краю. Варіть на помірному вогні 8 минут.