Сирні оладки з гарбузом, кефіром і манкою

Як смачно зробити Сирні оладки з гарбузом, кефіром і манкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Розширюємо сніданок, приготуємо яскраві оладки з гарбузом, сиром і манною крупою на кефірі! Оладки виходять дуже ніжні, м’які і смачні. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

200 мл кефір
120 гр сир
150 гр очищеного гарбуза
1 шт яйце
3 ст л манної крупи
4-5 ст л борошно пшеничне
1 ст л цукор
1 год л розпушувач
щіпка солі
3 ст л рослинне масло для смаження

Сирні оладки з гарбузом, кефіром і манкою покроковий рецепт

1. Підготуємо всі інгредієнти. У глибокій мисці з’єднати кефір кімнатної температури з манною крупою, додаємо сіль, цукор, перемішати. Залишити на 15-20 минут.
2. Тим часом займемося гарбузом, очистити і натерти на середній терці. В кефірну масу додаємо сир, яйце і гарбуз, перемішати. Вводимо поступово борошно, що б маса була не рідкою, але і не густой.
3. Так як гарбуз може пустити сік (залежить від сорту гарбуза). Також додаємо розпушувач. Все ретельно перемішуємо. У сковороду вливаємо невелику кількість рослинної олії для жарки.

4. Викладаємо на розігріту сковороду по 1 ст л тесту, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Подаємо в гарячому вигляді з медом і сметаною. Приємного аппетита!