Оладки американські панкейкі на молоці

Як зробити Оладки американські панкейкі на молоці рецепт простий. Американські панкейкі (Pancakes) це неймовірно смачні пишні млинці, які в Америці подають практично у кожному кафе. Ви знаєте, що я рекомендую робити панкейкі на кефірі (рецепт є в стрічці), але також дуже просили повернути цей рецепт в додаток, так що ловіть😘

Інгредієнти

• яйця – 2 шт.
• цукор – 70 г
• ванільний екстракт (або ван. цукор)| – 1 ч. л
• молоко (тепле) – 500 мл
• сода(погасити оцтом або лім.соком) – 1 ч. л
• розпушувач – 1 ч. л
• вершкове масло розтоплене – 40 р
• борошно – 400 г

Оладки американські панкейкі на молоці покроковий рецепт

1. Яйця перемішати з цукром і ванільним екстрактом (або ван.цукром) ⠀ Додати молоко, соду (гашену лимонним соком) ⠀ Влити остигле розтоплене вершкове масло і перемішати суміш. Тісто змішати з розпушувачем. Просіяти в тісто борошно і перемішати тісто віночком. У вас повинно вийде густе тісто, гладкості і однорідності не домагаємося. ⠀
2. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. У Набираємо приблизно ¾ черпака тіста, та на суху сковороду БЕЗ МАСЛА виливаємо тісто по центру. Сковороду обертати не потрібно, тісто саме розпливається в круг.
3. Смажимо приблизно 1 хвилину на середньому вогні, коли побачите багато бульбашок по всій поверхні млинця — готово, можна перевертати. Із зворотного боку панкейкі печуться дуже швидко, через 30-60 секунд буде готово. Так випікайте всі панкейкі. ⠀ Подавайте з ягодами і кленовим сиропом, згущеним молоком або збитими сливами.