Ягідні сирники з чорницею і сиром на рисовому борошні

Сьогодні смажила чергову порцію і вирішила детальніше розповісти.. так сказати, нагадати…як готую )) Ягідні сирники з чорницею і сиром простий рецепт домашній. Сирники на рисовому борошні з чорницею 🤍 Дуже рекомендую приготувати з ягідками 👌 Влітку це дуже смачно . Якщо готувати з лохиною, то її краще вибрати дрібну або порізати З чорною смородиною ще сподобалося …з дрібними ягідками ідеально ☺️

Інгредієнти

540 г Сир (3пачки 5-9%)
Ванільний Цукор 1 стл (можна три, якщо любите якнайсолодше або, якщо кислі ягоди)
Борошно рисова 3 стл з гіркою
Яйце куряче (велике) 1 шт
Ягоди (чорниця) 70г

Ягідні сирники з чорницею і сиром на рисовому борошні покроковий рецепт

1. Все змішати без ягід, пробити блендером, для більшої ніжності, додати ягоди, акуратно перемішати, сформувати сирники вологими руками.
2. Обваляти в борошні, надати округлу форму плоскою стороною ножа або стаканом..

3. І смажити на сковорідці з антипригарним покриттям з двох сторін до готовності

4. Вогонь краще робити середній або трохи нижче середнього і смажити під кришкою, до потрібної золотистости.