Гарбузовий оладки на молоко на сковороді

Осінь, а значить, розпочався сезон гарбузів 🎃 Ділюся з вами рецептом дуже смачних оладок 🧡 Як зробити смачні Гарбузові оладки на молоко на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

✅Молоко-300 г
✅Цукор-50 г(або за смаком)
✅Борошно-280 р
✅Яйця-2 шт.
✅Розпушувач -1,5 ч. л
✅Сіль-Щіпка
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Мускатний горіх-1/4 ч. л
✅Сухий імбир-1/3 ч. л
✅Гарбузове пюре-150 г
✅Злив масло-50 г

✅Гарбуз

Гарбузовий оладки на молоко на сковороді покроковий рецепт

1. Яєчні білки збити окремо і додати до основної маси. Мускатний горіх, імбир можете пропустити якщо ви не любите,але з ними пахучіше👌🏻 ГАРБУЗОВЕ ПЮРЕ. Розділити на 2 частини і видалити семена.

2. Нарізати на шматочки. Перекласти на деко, накрити фольгою. Випікати в розігрітій до 200*С духовці 1 годину або півтора, час залежить від розміру і товщини гарбуза. Я випікала півтора часа.

3. Якщо гарбуз м’яка то вона готова. Відділяємося м’якоть від шкірки. Пробиваємо блендером до однорідності. Готове гарбузове пюре можна зберігається в холодильнику кілька днів, також можна перекласти в пакет і заморозить.

Відео рецепт 👇