Гарбузове млинці на молоці

Гарбузові млинці 🎃 Помаранчеві, сонячні, без борошна 🤔 Чесно, дуже скептично завжди ставився до таких млинців, але в один момент відкинув сумніви і взявся за сковороду. Гарбузове млинці на молоці простий рецепт. Вийшло відмінно, і млинці були з’їдені з різними смачними начинками всього за пару днів.

Інгредієнти

На дуже багато млинців, чесно забув порахувати, але 30 було точно. Діаметр сковороди — 17 див.

— 250 мл молока
— 3 яйця
— 50 г запеченої гарбуза, подрібненої в пюре, самого пюре знадобиться 3 ст. л.
— 120 г кукурудзяного крохмалю
— 1 ст. л. оливкової олії
— щіпка солі і цукру
— пара крапель ванільного екстракт

Гарбузове млинці на молоці покроковий рецепт

1. В глибокій мисці ретельно збийте яйця, молоко, сіль, цукор, ваніль і гарбузове пюре. Всипте крохмаль і ще раз як слід перемішайте, залиште на 15 хв. Влийте олію і знову перемешайте.
2. Порада: постійно перемішуйте суміш, т. к. крохмаль буде намагатися осісти на дно.

3. В якості начинки пропоную розглянути варіанти з сиром, можливо навіть топленим, сиром маскарпоне, на крайній випадок — несолоний сирний сир зі злегка обсмаженими горіхами. І обов’язково полийте млинці чимось солоденьким, у мене в холодильнику для цього заготовлено рідка карамель.