Мигдальні і шоколадні панкейкі на ряжанці

Як смачно зробити Мигдальні і шоколадні панкейкі на ряжанці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пряні мигдально-шоколадні панкейкі, багаті ненасиченими жирами і білками замість простих вуглеводів

Інгредієнти

▫️2 яйця
▫️300 гр ряжанки
▫️цедра 1-го апельсина, щіпка кориці та імбиру
▫️50 гр кукурудзяного борошна цільнозерновий
▫️підсолоджувач за смаком

▫️в одну частину тіста — 30 г мигдальної муки
▫️в іншу частину тіста – 15 гр темного какао-порошку

✔️КБЖУ на 100 гр: 144/8/7/10

Мигдальні і шоколадні панкейкі на ряжанці покроковий рецепт

1. Смажити панкейкі як зазвичай з двох сторін на сухій (або з додаванням краплі олії) сковороді, нагрів умеренный.

2. Подавати ідеально з шоколадним соусом (гіркий шоколад + трохи м’якого сиру)

3. Корисний зимовий сніданок

Відео рецепт 👇