Яєчний омлет з квасолею, помідорами та цибулею на сковороді

Як смачно зробити Яєчний омлет з квасолею, помідорами та цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 ст. л. рослинного масла
10 г вершкового масла
1 цибулина
~150 г відвареної або консервованої квасолі будь-якого кольору
2 яйця
2 ст. л. молока або рідких вершків
каррі
сіль, перець
1 помідор 100 г
25 г тертого сиру
дрібно нарізана зелень

Яєчний омлет з квасолею, помідорами та цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Консервовану квасоля (використовувала червону) промити, обсушити. Помідор розрізати на 4 частини, видалити серцевину, нарізати кубиками. Яйця злегка збити з молоком і специями.
2. Цибулю нарізати кубиками і припустити в суміші рослинного і вершкового масла до м’якості. Додати квасолю, перемішати, випарувати рідину. Залити цибулю з квасолею яйцями, зверху розкласти помідори, посипати сыром.
3. Накрити сковороду кришкою і готувати при мінімальному нагріві до розплавлення сиру. Подавати, посипавши зеленню. Дуже ситно і смачно до безобразия!!!