Сочевичні млинці з начинкою з паштету з тофу з грибів

Сочевичні млинці з начинкою з паштету з тофу з грибів простий рецепт на сковороді 😍😍😍 Це щось нескінченно смачне і корисне 😍 Займає мінімум часу.

Інгредієнти

Для чечевичных млинців потрібно:
•Сочевиця червона – 100г
•Вода – 40г
•Борошно на вибір – 1ст.л
•Сіль/перець – за смаком.
•Кокосове масло/рослинне -1ч.л.

Щоб приготувати тофу паштет знадобиться:
•Тофу -150г (приблизно половина з пачки)
•Гриби – 3-4 шт середнього розміру;
•Цибуля – 1шт.
•Сіль/перцем за смаком.
Можна додати грибну спецію щоб був яскравий грибний смак.

Сочевичні млинці з начинкою з паштету з тофу з грибів покроковий рецепт

1. Для початку просто замочуємо на 30 хвилин сочевицю, потім зливаємо воду, наливаємо ту, що вказана за рецептом і всі інші інгредієнти, пробиваємо блендером і обсмажуємо на сковороді. Я капаю трохи олії і розтираю серветкою, щоб було менше жира.
2. Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби і тофу, обсмажуємо до легкої золотистої скоринки. Перекладаємо все в високий мірний стакан, пробиваємо заглибним блендером до стану пюре». Використовуємо 👌🏻😁