Вафлі з яєчнею скрэмблом

Як зробити Вафлі з скрэмблом яєчнею простий рецепт.

Інгредієнти

– Вершкове масло – 1 ч. л.
– Кефір/молоко – 45 мл
– Борошно – 30-40 гр
– Розпушувач на кінчику ножа
– Сіль, спеції

Скрэмбл:
– Яйце
– Молоко
– Сіль, спеції

Вафлі з скрэмблом яєчнею покроковий рецепт

1. Для вафельки розтоплене вершкове масло збиваємо з кефіром/молоком, сіллю і спеціями. Просіваємо до масі борошно і розпушувач. Все добре перемішуємо і випікаємо в вафельниці по інструкції (у мене потрібно 5 хвилин).
2. Робимо скрэмбл: до яйцю вливаємо молоко, додаємо сіль і спеції. Все збиваємо виделкою і виливаємо на сковорідку. Тримаємо омлет підлогу кришкою 1-2 хвилинки, поки він трохи не схопиться снизу.
3. Потім починаємо його «збивати» лопаточкою до потрібної консистенції. Всі викладаємо на тарілку. Додаємо улюблені овочі, зелень, рибку і т.п.
5. Для вафельки розтоплене вершкове масло збиваємо з кефіром/молоком, сіллю і спеціями. Просіваємо до масі борошно і разрыхлитель.
6. Все добре перемішуємо і випікаємо в вафельниці по інструкції (у мене потрібно 5 хвилин).
7. Робимо скрэмбл: до яйцю вливаємо молоко, додаємо сіль і спеції. Все збиваємо виделкою і виливаємо на сковорідку. Тримаємо омлет підлогу кришкою 1-2 хвилинки, поки він трохи не схопиться снизу.
8. Потім починаємо його «збивати» лопаточкою до потрібної консистенції. Всі викладаємо на тарілку. Додаємо улюблені овочі, зелень, рибку і т.п.