Сирна запіканка з манною крупою

Як зробити Сирну запіканку з манною крупою рецепт простий.

Інгредієнти

500 г сиру (від 5%, не вологий)
2 яйця С0
80 г м’якого вершкового масла
100 г цукру
50 г молока
100 г манної крупи
100-120 г родзинок, горіхів або сухофруктів при бажанні

Сирна запіканка з манною крупою покроковий рецепт

1. Перші три інгредієнти змішати в міксері насадкою-лопаткою або вручну. Масло повинно бути розм’якшене, для цього дістаньте його за 40-50 хв з холодильника. Всипати цукор, потім молоко, перемішувати-розтирати ще 2-3 мин.
2. Додати манку і добре розмішати. Збивати не треба, при збиванні ви будете вносити туди повітря, і в процесі випічки у вас буде утворюватися «горбик» в середині запеканки.
3. Змастити рамку 16 см рослинним маслом, обгорнути фольгою, вилити сирну масу і випікати при 160 ° С близько 40-50 хв. Якщо верх сильно підгорає, накрийте фольгою Смачненько. Як сирник, тільки великий і не смажений 😜. І діти такий сніданок просто обожнюють. Особливо з сгущенкой.