Гарбузове сирники з сиром на сковороді

Гарбузове сирники з сиром на сковороді простий рецепт. Це щось новеньке! Чим солодший гарбуз – тим смачніше.

Інгредієнти

на 10-14 шт:

• Сир-400г
• Гарбузове пюре 200г
• жовток 1 шт
• борошно 3-4 ст. л
• цукор 3-4ст.л
• кориця 1/3 год (за бажанням)

Гарбузове сирники з сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Як зробити гарбузове пюре: ⠀
1 спосіб. Купити, найпростіший. ⠀

2 спосіб. Зварити гарбуз і пробити блендером, але це не кращий варіант для сирників, тому що занадто багато води.

3 спосіб. Запекти гарбуз. Нарізати, викласти у форму, накрити фольгою і відправити розігріту до 200гр духовку на 30-50мину – час залежить від розміру шматків, далі пробити блендеромобавляю начинками формую печива. Випікати при 200° приблизно 25 хвилин (орієнтуйтеся по своїй духовці, можливо вам буде потрібно більше часу). Готові печива остудити , посипати цукровою пудрою Готуйте на радість .

2. Готуйте за відео!

3. Примітки:
* якщо сир водянистий – відіжміть сироватку
* для приготування гарбузового пюре для сирників використовуйте 3 спосіб
* кількість борошна залежить від водянистості пюре і сиру

Відео рецепт 👇